Loading

Inbouw Centrum Randstad biedt verschillende diensten aan op het gebied van taxi in en uitbouw. Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste diensten:

* Inbouw van taximeter en boordcomputer (Cabman)
* Verkoop van taximeter en boordcomputer (Cabman)
* Koop en Verkoop Taxi’s en Auto’s.
* Inbouw van voertuigbeveiligingssystemen (Alarm)
* Inbouw van parkeersensoren
* Vullen van airconditioningssystemen

Ons ervaren team van monteurs staat voor u klaar om uw auto van de beste service te voorzien. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en apparatuur, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Diensten – Inbouw

Als u op zoek bent naar professionele inbouw van technische apparatuur voor uw taxi’s, dan bent u bij Inbouw Centrum Randstad (ICR) aan het juiste adres. Wij bieden een scala aan producten en diensten, waaronder GPS-navigatie, betaalsystemen, communicatie- en boordcomputeroplossingen, en videobewaking.

Diensten – Uitbouw

Als u op zoek bent naar professionele uitbouw van technische apparatuur voor uw taxi’s, dan bent u bij Inbouw Centrum Randstad (ICR) aan het juiste adres. Wij bieden een scala aan producten en diensten, waaronder GPS-navigatie, betaalsystemen, communicatie- en boordcomputeroplossingen, en videobewaking.

Diensten – Meterkeuring

Taximeterkeuring bij Inbouw Centrum Randstad (ICR) is een service die zich richt op het inspecteren en keuren van de meting- en weegapparatuur in taxi’s. Dit omvat het controleren van de nauwkeurigheid van de taximeter, het verifiëren van de werking van de printer en het inspecteren van andere belangrijke componenten.

In- en Verkoop auto’s en taxi’s

Bent u op zoek naar een tweedehands auto of taxi? Bij Inbouw Centrum Randstad kunt u terecht voor in- en verkoop van auto’s en taxi’s. Wilt u uw huidige auto of taxi verkopen? Ook dat is mogelijk bij Inbouw Centrum Randstad. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw voertuig en zorgen voor een vlotte afhandeling van de verkoop.