Inbouwcentrum Drachten

In april 2018 zijn de deuren van inbouwcentrum Drachten opengegaan. Om de verschillende taxibedrijven in noord Nederland de juiste service te kunnen verlenen is inbouwcentrum Drachten (ICD) opgericht. Deze samenwerking komt vanuit Inbouwservice Henzen en Inbouw Centrum Randstad (ICR).

Een sterke samenwerking.

 

Inbouwservice Henzen en Inbouw Centrum Randstad (ICR) zijn door de jaren heen de specialisten voor uw taxi apparatuur geworden. De kwaliteit, service staan voorop. Beide specialisten gaan deze krachten bundelen in één onderneming genaamd ‘Inbouwcentrum Drachten’.

Inbouwcentrum drachten verzorgt het van A tot Z. Wij leveren , monteren , activeren en keuren uw BCT. Ook kunnen wij daklichten, mobilofoons, carkits, achteruitrijcamera's en navigatiesystemen leveren. Inbouwcentrum Drachten staat voor kwaliteit en uitstekende service.


Uw mening telt, vertel ons wat uw ervaring is bij ICR!

Geplaatst op zaterdag 08 augustus 2015 om 12:23:08 door Kimberley Rippens.


Inbouw Centrum Randstad (ICR) is een inbouwstation voor allerlei soorten apparatuur voor met name taxi’s. Voor elk type auto kunnen de monteurs van ICR het inbouwen van verschillende apparatuur verzorgen op de hoogst kwalitatieve niveau. Om onze klanten constante service te kunnen bieden hebben wij een klanttevredenheids-onderzoek samengesteld. Bij ICR staat de mening van de klant centraal. ICR is het meest betrouwbare inbouwstation; wij denken met u mee.


Vul nu ons klanttevredenheidsonderzoek in en laat u mening gelden! ICR op het web en thuis op de mat!

Geplaatst op woensdag 29 juli 2015 om 16:41:48 door Kimberley Rippens.


Sinds 22 juli 2015 heeft ICR een nieuwe reclame partner. Wij staan nu ook bekend bij PV Magazine. Een onafhankelijk platform voor het personenvervoer. Ook zal ICR een plek hebben in de volgende druk, die uitkomt in Augustus 2015.


Neem een kijkje!

Nu verkrijgbaar bij ICR een speciaal op maat gemaakte hoes voor de Cabman BCT!

Geplaatst op vrijdag 28 november 2014 om 17:05:37 door Kimberley Rippens.


Wij als Inbouw Centrum Randstad hebben gemerkt dat er veel vraag was naar een beschermhoes voor de Cabman BCT. Inbouw Centrum Randstad denkt natuurlijk met u mee, wij hebben daarom een speciale beschermhoes laten ontwikkelen. Zodat u als ondernemer(s) uw boordcomputer veilig kan afdekken en kan beschermen tegen diefstal.


Exclusief bij ons verkrijgbaar! OP = OP