Over ons

Inbouw Centrum Randstad (ICR) is een inbouwstation voor allerlei soorten apparatuur voor met name taxi’s. Voor elk type auto kunnen de monteurs van ICR het inbouwen van verschillende apparatuur verzorgen op de hoogst kwalitatieve niveau. Taxiapparatuur zoals taximeters, taxiborden, rasta’s, maar ook GPS-installaties, printers, pinautomaten en boordcomputers worden professioneel uit- en ingebouwd. Van een standaardauto wordt een complete taxi met allerhande ingebouwde apparatuur gemaakt, waarbij elke handeling tot in de kleinste details efficiënt en correct wordt afgehandeld. ICR is door het Nederlands Meet Instituut (NMI) beoordeeld en aangesteld als een erkende keurder van taximeters. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van (her)keuringen!

Steeds meer taxichauffeurs komen naar ICR toe om de vereiste apparatuur in te laten bouwen. ICR is inmiddels één van de snelst groeiende inbouwstations binnen de Randstad.


Ons bedrijf beschikt over heel veel kennis en kunde inzake taxiauto’s, onderhoud van taxiauto’s, het installeren en onderhouden van de taximeters, het (her)keuren van de taximeters – eigenlijk alles.
Binnen ons bedrijf bieden wij taxi gerelateerde zaken ook bandendiensten en klein onderhoud aan de auto aan (géén groot onderhoud). Ons uitgangspunt is dat elke taxichauffeur bij ons terecht moet kunnen voor al hun auto-gerelateerde zaken. U kunt bij ICR inbouw en keuringen in één keer regelen. Dat is snel en makkelijk. Zo verliest u geen tijd en geld.

 

Ook bieden wij onze klanten alles om veilig en comfortabel onderweg te kunnen zijn. Wij kunnen al het benodigde onderhoud en reparaties uitvoeren aan elk automerk, wij beschikken over een grote voorraad banden die wij met moderne technieken kunnen (de)monteren en wij kunnen eventuele problemen verhelpen met onze moderne diagnoseapparatuur, dit is uiteraard van toepassing op modellen van alle merken.
 
Kortom: ICR is het meest betrouwbare inbouwstation; wij bieden volledige service en denken met u mee!