Keuring | Taximeterkeuring | BCT keuring | (Her)keuring

 

ICR beschikt over een keuringscertificaat van het Nederlands Meet Instituut (NMI). Het NMi is de onafhankelijke specialist voor het testen, certificeren, kalibreren en trainen op het gebied van o.a. metrologie. Als toonaangevend metrologie instituut in de wereld is NMi een belangrijke partner voor overheden en in internationale overleggen (OIML, WELMEC, IEC), waardoor men altijd op de hoogte is van de laatste eisen   op het gebied van metrologie. Dankzij innovatie in procedures en faciliteiten kan NMi toegevoegde waarde bieden door snelheid, kennis, betrouwbaarheid en acceptatie.

Wanneer je als bedrijf erkend bent door het NMi is dat een blijk van gedegen kennis en kunde bij de erkende onderneming. NMi-certificaten en testrapporten worden wereldwijd geaccepteerd. ICR is door het NMI erkend en voorziet menig ondernemer van correcte taximeterkeuringen in Amsterdam en omstreken. (Meterkeuring in Nederland)
  
Vanwege de NMi-kwalificatie van ICR zijn wij in staat een uitstekende (Her)keuring van uw taximeter uit te voeren. De (her)keuringen worden verricht binnen de mooie ruime werkplaats van ICR zelf. Deze is gevestigd in de Hem Haven van Amsterdam-Westpoort.

Onze werkplaats (Nieuwe Hemweg 30 te Amsterdam) is makkelijk bereikbaar en goed ontsloten nabij de Ringweg van Amsterdam.

ICR beschikt over de mogelijkheid om op locatie te keuren. Hiervoor is de MAE-auto beschikbaar en hiervoor gelden een aantal voorwaarden. Voor meer informatie kunt u ons contacten.

 

De werkplaats van ICR heeft alle benodigde apparatuur en biedt genoeg ruimte om aan meerdere taxi’s tegelijk te werken. Terwijl u in de wachtruimte wacht met een lekker kopje koffie, doet ICR uw (her)keuring.

 

Bel nu voor een afspraak:  020 682 57 07